ISPARTA / GÖNEN - Güneykent Yunus Emre Ortaokulu

Güneykent Yunus Emre Ortaokulu

Güneykent Kasabası Gönen/ISPARTA
Vizyon
Tüm Personeli ile birlikte çevredeki veli, aile, esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile uyumlu, işbirliğine ve dialoğa açık bir şekilde, bütün öğrencilerimizi geliştirmek temel vizyonumuzdur.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları doğrultusunda öğrencileri hayata ve mesleği hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, gelişmelere açık, çağdaş demokratik gençler yetiştirmek, toplumun kalkınmasına ve bölgenin gelişmesine katkı sağlamak, okulumuzun temel misyonudur.
Başarılar
Şu okulumuzda öğrenim gören Devlet Parasız Yatılık Bursunu kazanan üç öğrencimiz bulunmaktadır.
Ulaşım
Belediyenin günlük Isparta´ya seferleri düzenli olarak devam etmektedir. Cuma günleri Gönen´e sefer düzenlenmektedir.
Yerleşim Yeri
Güneykent Kasabası 1200m rakımlıdır. Kasabada bir okul, sağlık ocağı, kütüphane ve PTT bulunmaktadır.
Gönen´e 10 km. Isparta´ya 40 km. uzaklıktadır.
FUTSAL,BOCCE
TÜBİTAK,E TWİNNİG