ISPARTA / GÖNEN - Güneykent Yunus Emre Ortaokulu

Sezai ŞEN - Okul Müdürü

10.10.1985 yılında Isparta´nın Sütçüler ilçesine bağlı Kasımlar Köyünde doğdu. İlköğretimi doğduğu köyde bulunan Kasımlar İlköğretim Okulu´nda tamamladı. Liseyi Isparta Gazi Lisesinde tamamladıktan sonra üniversiteyi Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümün´de tamamladı. 4.01.2008 tarihinde Kars ili Kağızman İlçesi Kuloğlu İlköğretim Okulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı.3 yıl Kars´ta çalıştıktan sonra Isparta Sütçüler ilçesine tayin oldu.Sütçüler´de sınıf öğretmenliği,müdür yardımcılığı,müdür vekilliği yaptıktan sonra  2017 yılı yönetici atama Mülakatlarına girerek Isparta ili Eğirdir ilçesi Barla İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.2020 EKYS sonuşaları ile 04.09.2020 tarihinde ISPARTA-Gönen-Güneykent Yunus Emre İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandı.Halen bu okulda görev yapmakta.Evli ve iki çocuk babası.