T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ISPARTA / GÖNEN - Güneykent Yunus Emre Ortaokulu

Okulumuza eTwinning Okul Etiketi verildi

Uluslararası eTwinning projesi kapsamında eTwinning Okul Etiketi (eTwinning School Label) almaya hak kazandı.

 

eTwinning Okulları:

eTwinning Okul Etiketi verilen okullar, tüm okulun eTwinning'ten nasıl yararlanabileceğini gösteren harika örneklerdir. eTwinning değerlerinin ve pedagojisinin uygulanmasında ve tanıtılmasında aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için model teşkil ederler.

  • Avrupa düzeyinde, eTwinning için rol modeller olarak tanınırlar ve faaliyetin gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar. Tüm eTwinning Okullarına, bir plaket ve bir bayrak içeren eTwinning Okul Seti gönderilir.
  •  Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde sergilemeleri yönünde teşvik edilirler.
  • Özel mesleki gelişim programlarına katılmaları yönünde desteklenirler.
  • İyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve seçkin çevrimiçi etkinliklere katılmak için özel bir eTwinning Grubunun parçası olurlar.
  • eTwinning Okulları, eTwinning değerlerini okul yönetiminin desteğiyle okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil ederler.eTwinning, söz konusu Etiket ile, sadece bireysel olarak eTwinner’ların değil, aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 09:37 - Görüntülenme: 104
  Beğen | 0  kişi beğendi